+32 (0)9 230 32 76 H. Persoonsstraat 52 - 9050 GentbruggeNL | FR

U zoekt een schilder in Sint-Martens-Latem?

Ruim 85 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw uit te voeren schilderwerken in Sint-Martens-Latem of Deurle? Dan kan u steeds beroep doen op de ervaring en het vakmanschap van Schilderwerken Willems-Cnockaert.

Reeds sinds 1920 voeren wij schilderwerken uit met een meesterlijke hand en hebben deze kennis en ervaring doorgegeven generatie op generatie. Het resultaat hiervan is simpelweg kwalitatief schilderwerk en een hele reeks tevreden klanten.

Erkende aannemer

Wij garanderen dat al onze medewerkers met uiterste zorg en netheid de schilderwerken uitvoeren en u een vlotte en correcte communicatie mag verwachten. Bovendien zijn wij als schildersbedrijf een erkend aannemer in de bouwsector en werken wij volgens de technische voorschriften van het wtcb.

Zowel binnen- als buitenschilderwerken rond Latem

Bij ons kan u terecht voor een uitgebreid aanbod aan diverse schilderwerken. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk kunnen wij u een oplossing op maat bieden dat past binnen uw verwachtingen en budget.

Voor zowel algemene schilderwerken in Sint-Martens-Latem als diverse moderne en traditionele schildertechnieken kan u bij ons terecht. Hierbij garanderen wij u een kwalitatief en professioneel eindresultaat.

Professioneel advies

Naast de uit te voeren schilderwerken kunnen wij u ook professioneel bijstaan bij het kiezen en combineren van de kleuren in uw woning of project in Sint-Martens-Latem.

Indien gewenst geven wij ook tips om van uw interieur een gezellige en aangename leefruimte te maken. Dit alles bieden wij u aan als gratis service bij uw geplaatste bestelling.